Nederland: Gratis verzending vanaf € 100,-
België & Duitsland: Gratis verzending vanaf € 150,-
Wereldwijde verzending
Bedruk & bespanservice
Retourneren binnen 14 dagen

Victor Brave Sword LTD Pro

Snijd door de lucht als een zwaard met de Victor Brave Sword LTD Pro. Met zijn diamantvormig frame en verminderde luchtweerstand, heeft dit racket de looks en feel van de legendarische Brave Sword LYD.

De even balans en medium stijfheid maken het een veelzijdige keuze voor allround spelers. Perfect voor aanvallende spelers die op zoek zijn naar een badmintonracket dat hun speelstijl ondersteunt.

Let op dit racket wordt standaard geleverd zonder bespanning! Selecteer hieronder je gewenste bespanning, aantal kilos en bespanlogo opties.

119.95

Direct leverbaar | Op Di, Wo, Do, Vr, Za voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

**Houd er rekening mee dat als er upgrades zijn geselecteerd, het artikel niet kan worden geretourneerd omdat het product is aangepast. Alle andere consumentenrechten zijn nog steeds van toepassing en retourzendingen worden geaccepteerd als wordt aangenomen dat het originele artikel een fabricagefout heeft**
**Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan de maximale bespankracht aangegeven in onze specificaties, vervalt de garantie van je racket.**
Bij pre-stretch spannen we elke snaar op een hogere spanning voordat we hem op de juiste spanning aanspannen. Het idee hierachter is dat we de elasticiteit van de snaar aan de binnenkant verwijderen, wat betekent dat de snaar zijn spanning voor een langere periode vasthoudt.
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Extra informatie

Balans

Flexibiliteit

Gewicht van racket

Maximale bespankracht

Merk

Victor

Gripmaat

Gewicht van racket in U

Voorraad

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Victor Brave Sword LTD Pro Victor Brave Sword LTD Pro
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist

Andere suggesties…