Nederland & België: Gratis verzending vanaf € 100,-
Duitsland: Gratis verzending vanaf € 150,-
Frankrijk & Luxemburg: Gratis verzending vanaf € 170,-
Wereldwijde verzending
Bedruk & bespanservice
Retourneren binnen 14 dagen

Victor S99Elite C

De Victor S99Elite C is een baanbrekende lichtgewicht badmintonschoen gebouwd met NITRO-LITE-technologie, welke de badmintonwereld op zijn kop zal zetten als een van de lichtste schoenen op de markt!

Omdat elke schoen slechts 250 g (265 mm) weegt, wat overeenkomt met een appel, herdefinieert de S99Elite, snelheidsgeoriënteerde badmintonschoenen en helpt het de speler snelle en krachtige aanvallen uit te voeren dankzij zijn buitengewone lichtgewicht.

De S99Elite is geboren als het lichtste schoeisel dat Victor ooit heeft gemaakt. De perfecte combinatie van het grote JACQUARD EM-bovenwerk en de NITRO-LITE-tussenzool vermindert het gewicht van de schoenen aanzienlijk en verlicht de spierspanning en -spanning verder, waardoor lichter voetenwerk en betere prestaties mogelijk zijn.

Om het ultieme lichtgewicht te bereiken, speelt de tussenzool een crucialere rol dan het bovenwerk. De tussenzool is goed voor ongeveer 25 procent van het gewicht van een badmintonschoen en is bepalend voor de draagervaring. Het is een uitdaging om een ​​tussenzool te vervaardigen die zowel lichtgewicht als een ongelooflijke draagervaring kan bieden.

De NITRO-LITE tussenzool van Victor S99Elite C is de baanbrekende oplossing voor het probleem. In tegenstelling tot de traditionele manier om tussenzolen te maken, impregneert de innovatieve technologie hoogwaardige EVA met stikstof om de embryo’s met gas te vullen en snel op te blazen onder drukverschil. De NITRO-LITE tussenzool is niet alleen licht van gewicht, maar heeft ook fijne en gelijkmatig verdeelde openingen, waardoor de structuur na het vormen sterker is dan traditioneel schuimmateriaal.

De Victor S99Elite C is de ideale schoen voor spelers die opzoek zijn naar een stevige maar zeer lichtgewicht schoen!

Oorspronkelijke prijs was: €189.95.Huidige prijs is: €151.95.

Specificaties

Voor wie

,

Pasvorm

,

Merk

Victor

Kleur

Pink, Turquoise, Black

Schoenmaat

, , , , , , , , , , ,

Voorraad

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Victor S99Elite C Victor S99Elite C
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist

Victor S99Elite C

Door de versnelling van het spel in de afgelopen jaren. moeten de schoenen niet alleen stabiel zijn. maar ook een snelle actie en reactie kunnen verdragen en het voortbewegen versnellen. Een belangrijk onderdeel van deze stabiliteit is een betrouwbare demping.

Bestel jouw Victor badminton schoen nu bij AllRackets.com of kom langs in onze badmintonwinkel in Delft! Op voorraad? Vóór 15.00 uur besteld. vandaag verzonden! Gratis verzending vanaf €100.- in NL