Meteen naar de inhoud

Victor T-Shirt Female T-01003 D

20.00

De Victor T-Shirt Female T-01003 D is een hoogwaardig shirt gemaakt van functioneel materiaal met comfortabele stretch en ademende elementen die soepel bij je passen.

Gemaakt van een heerlijke gemengde stof die de voordelen van Spandex en polyester combineert.

Victor T-Shirt Female T-01003 D

Bestel jouw Victor Shirt nu bij AllRackets.com of kom langs in onze badmintonwinkel in Delft! Op voorraad? Vóór 15.00 uur besteld. vandaag verzonden! Gratis verzending vanaf €100.- in NL

Voorraad

Kleur

Red

Merk

Victor

Type

Voor wie

Heb je je zich bedacht?

AllRackets.com biedt je de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren (labels aan kleding, plastic om de racketgrip), schoenen niet gedragen.

De door Allrackets.com gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij je in rekening gebracht wanneer je een deel van de zending retourneert. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor jouw rekening.

Goederen welke door jou retour gezonden worden dienen voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat je hieronder kunt downloaden.

AllRackets.com
Rotterdamseweg 386 B25
2629 HG
Delft

Retourformulier

1 beoordeling voor Victor T-Shirt Female T-01003 D

  1. Miranda Duijndam

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *