Meteen naar de inhoud

Yonex Womens Skirt Team 26038 Black

32.95

Ben je opzoek naar een fijn en mooi zittend Yonex rokje dan is de Yonex Womens Skirt Team 26038 een aanrader. Het rokje is gemaakt van een zeer lichte stof en draagt zeer comfortabel!

Yonex Womens Skirt Team 26038 Black

De Yonex Womens Skirt Team 26038 Black is een mooie degelijke skirt van Yonex.

Onderdeel van de teamcollectie 2021/2022.

Topspelers blijven ontspannen en winnen punten op kritieke momenten in de wedstrijd. Yonex kleding absorbeert vocht zeer snel en verlaagt je lichaamstemperatuur om je comfortabel te houden.

Blijf koel onder druk en concentreer je op winnen.

Voor wie

Kleur

Black

Type

Kledingmaat

,

Heb je je zich bedacht?

AllRackets.com biedt je de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren (labels aan kleding, plastic om de racketgrip), schoenen niet gedragen.

De door Allrackets.com gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij je in rekening gebracht wanneer je een deel van de zending retourneert. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor jouw rekening.

Goederen welke door jou retour gezonden worden dienen voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat je hieronder kunt downloaden.

AllRackets.com
Rotterdamseweg 386 B25
2629 HG
Delft

Retourformulier

1 beoordeling voor Yonex Womens Skirt Team 26038 Black

  1. William van Beek

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *