Nederland: Gratis verzending vanaf € 100,-
België & Duitsland: Gratis verzending vanaf € 150,-
Frankrijk & Luxemburg: Gratis verzending vanaf € 170,-
Wereldwijde verzending
Bedruk & bespanservice
Retourneren binnen 14 dagen

FZ Forza Aero Power 372

Met de FZ Forza Aero Power 372 hoef je je niet meer in te houden tijdens het badmintonnen. Dit racket is speciaal ontworpen voor de allround speler die graag aanvallend speelt.

Dankzij de hoogste flexibiliteit genereer je optimale kracht in je slagen. De Air Flow Frame technologie zorgt voor een stijver T-gewricht, waardoor je volledige controle hebt over de shuttle en precieze plaatsing mogelijk is.

Met een lange swing en veel power is de FZ Forza Aero Power 372 het ideale racket voor krachtige slagen achterin het veld.

Oorspronkelijke prijs was: €89.95.Huidige prijs is: €69.95.

Direct leverbaar | Op Di, Wo, Do, Vr, Za voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

**Houd er rekening mee dat als er upgrades zijn geselecteerd, het artikel niet kan worden geretourneerd omdat het product is aangepast. Alle andere consumentenrechten zijn nog steeds van toepassing en retourzendingen worden geaccepteerd als wordt aangenomen dat het originele artikel een fabricagefout heeft**
**Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan de maximale bespankracht aangegeven in onze specificaties, vervalt de garantie van je racket.**
Bij pre-stretch spannen we elke snaar op een hogere spanning voordat we hem op de juiste spanning aanspannen. Het idee hierachter is dat we de elasticiteit van de snaar aan de binnenkant verwijderen, wat betekent dat de snaar zijn spanning voor een langere periode vasthoudt.
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Specificaties

Balans

Voorraad

Flexibiliteit

Gewicht van racket

Maximale bespankracht

Merk

FZ Forza

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
FZ Forza Aero Power 372 FZ Forza Aero Power 372
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist

FZ Forza Aero Power 372

Het FZ Forza Aero Power 372 badmintonracket is speciaal ontworpen voor de allround speler die wil uitblinken in het aanvallende spel. Met dit racket ervaar je de hoogste flexibiliteit, waardoor je optimale kracht kunt genereren tijdens je slagen.

Een unieke eigenschap van dit racket is de Air Flow Frame technologie. Deze technologie zorgt voor een stijver T-gewricht, waardoor torsie wordt voorkomen en je volledige controle krijgt over je slagen. Hierdoor kun je de shuttle precies plaatsen waar jij hem hebben wilt, wat essentieel is voor een succesvolle aanval.

Het FZ Forza Aero Power 372 racket is ideaal voor spelers die een lange swing prefereren en op zoek zijn naar veel power om goed achterin te slaan. Met dit racket kun je moeiteloos krachtige slagen maken en je tegenstander onder druk zetten.

Kortom, het FZ Forza Aero Power 372 badmintonracket is een uitstekende keuze voor de ambitieuze badmintonspeler die wil excelleren in het aanvallende spel. Haal het maximale uit je spel met dit hoogwaardige racket!