Meteen naar de inhoud

Yonex Astrox 100 ZZ Kurenai onbespannen

191.95

De Yonex Astrox 100 ZZ heeft een nieuwe kleur gekregen. genaamd Kurenai.
De navy blauwe en oranje look is vervangen voor een combinatie van zwart. rood/wit en zeeblauw.

Dit badminton racket heeft een topzware balans en een extra stijve steel. Ideaal voor de aanvallende singel spelers die graag met optimale controle spelen.

Yonex Astrox 100 ZZ

En nieuw Yonex topracket voor de aanvallende speler.

Yonex Astrox 100 ZZ - Viktor Axelsen

Yonex Astrox 100 ZZ – Viktor Axelsen

Ontworpen met de dunste schacht in de geschiedenis van Yonex-rackets. gebruikt dit ASTROX-model. traditioneel hol van binnen. grafietmateriaal in de kern. wat resulteert in een vermindering van de luchtweerstand met 11.8%. Door de as massief te maken. neemt de veerkracht toe. waardoor sterke continue slagen mogelijk worden.

In vergelijking met frames van andere merken. creëert het originele ISOMETRIC-frame van Yonex een bredere sweet spot. Het ASTROX 100-frame is enigszins aangepast in een nog meer vierkante vorm. waardoor de toch al brede sweet spot met 2.9% is vergroot. terwijl dezelfde totale framegrootte is behouden.

Het voordeel van deze geëvolueerde ISOMETRISCHE vorm is meer kracht bij harde en opvolgende slagen. zelfs als de shuttle niet helemaal in het midden wordt geraakt.

De Astrox badminton rackets kenmerken zich door het gebruik van het Rotational Generator System. Het licht topzware blad past zich aan bij elke slag. hierdoor slaat u uw drives en nog sneller en heeft uw krachtigere badminton smash en een steilere hoek.

Bij de ASTROX 100 ZZ verhoogt Black Micro Core-materiaal aan de bovenkant van het frame de stijfheid met 4% en de trillingsabsorptie met 2%. Terwijl het gebruik van Black Micro Core-materiaal meer gewicht op de kop van het frame legt.

Een nieuw ingebouwd T-stuk. dat 1.3% lichter is dan enig ander Yonex-racket. zorgt ervoor dat het racket een lagere gewichtsverdeling heeft. Door de gewichtsverdeling van het racket op deze manier opnieuw te ontwerpen. wordt een hoog rotatievermogen gegenereerd dat nodig is voor sterke. continue slagen.

De Yonex Astrox 100 ZZ is een racket met een topzware balans en een extra stijve steel. Ideaal voor de aanvallende singel spelers die graag met optimale controle spelen.

Balans

Flexibiliteit

Merk

Gewicht van racket in U

Gewicht van racket

Maximale bespankracht

Huidige bespanning

Yonex Astrox rackets

Yonex badminton rackets kenmerken zich door een sublieme afwerking en kwaliteit. Door de diversiteit aan racket series is er voor iedere badmintonner een geschikt Yonex badminton racket te vinden.

Yonex Arcsaber rackets: Voor Allround spel, precisie en controle

Yonex Astrox rackets: Combineer je steilere smashes met meer snelheid

Yonex Carbonex rackets: Sterk en robuust, de ideale rackets voor beginners

Yonex Duora rackets: De optimale afwisseling tussen controle en explosiviteit

Yonex Isometric rackets: Heerlijke rackets voor de beginnende badmintonner met een wat groter blad

Yonex Muscle power rackets: Heerlijke rackets voor de beginnende badmintonner

Yonex Nanoflare rackets: Voor een snelle rackethandling en wendbaarheid

Yonex Nanoray rackets: Voor een snelle rackethandling en wendbaarheid

Yonex Voltric rackets: Meer massa en momentum zorgen voor nog meer power uit het achterveld

Uiteraard kun je Yonex badminton rackets online aanschaffen bij AllRackets.com kom je er echter niet uit, gebruik dan onze keuzehulp of neem dan contact met ons op via email of Whatsapp.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.