Nederland: Gratis verzending vanaf € 100,-
België & Duitsland: Gratis verzending vanaf € 150,-
Wereldwijde verzending
Bedruk & bespanservice
Retourneren binnen 14 dagen

FZ Forza HT Power 36 VS Excl Hoes

De FZ Forza HT Power 36 S is een Head Heavy en Stijf top badmintonracket van FZ Forza!
Met een head heavy racket krijg je extra power in je slagen en voor je badmintonspel. Kracht is erg handig in het aanvallende spel als het gaat om het sturen van een smash naar je tegenstander vanaf de achterlijn. Met de FZ Forza HT Power 36 S badmintonracket kun je de aanval domineren.

Het badmintonracket is stijf in de steel waardoor je veel controle krijgt. De combinatie van een head heavy en stijf racket is echt goed. Je krijgt zowel kracht als controle. de combinatie is goed omdat je bijvoorbeeld je krachtige slagen moet kunnen beheersen en binnen de baan moet kunnen houden. De combinatie stelt je ook in staat om in alle facetten van het spel op het badmintonveld te presteren.

Het gewicht is 86 g. dat valt in de categorie normaal. maar beweegt in de richting van de zware categorie. Je speelt met een medium snel racket. maar met extreem veel power voor je spel.

Dit topmodel van Forza komt in een mooi en simpel design. in een donkere blauwe kleur met turquoise details.

169.95

Direct leverbaar | Op Di, Wo, Do, Vr, Za voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

**Houd er rekening mee dat als er upgrades zijn geselecteerd, het artikel niet kan worden geretourneerd omdat het product is aangepast. Alle andere consumentenrechten zijn nog steeds van toepassing en retourzendingen worden geaccepteerd als wordt aangenomen dat het originele artikel een fabricagefout heeft**
**Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan de maximale bespankracht aangegeven in onze specificaties, vervalt de garantie van je racket.**
Bij pre-stretch spannen we elke snaar op een hogere spanning voordat we hem op de juiste spanning aanspannen. Het idee hierachter is dat we de elasticiteit van de snaar aan de binnenkant verwijderen, wat betekent dat de snaar zijn spanning voor een langere periode vasthoudt.
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Extra informatie

Balans

Voorraad

Flexibiliteit

Gewicht van racket

Maximale bespankracht

Merk

FZ Forza

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
FZ Forza HT Power 36 VS Excl Hoes FZ Forza HT Power 36 VS Excl Hoes
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist

Andere suggesties…