Nederland: Gratis verzending vanaf € 100,-
België & Duitsland: Gratis verzending vanaf € 150,-
Wereldwijde verzending
Bedruk & bespanservice
Retourneren binnen 14 dagen

Victor Thruster F C Excl hoes

De Victor Thruster F C, het badminton racket van Tai Tzu Ying, biedt optimale controle met zijn geüpdatete medium-stijve 6.5 mm-schacht. Dankzij het aerodynamische racketblad beweeg je met sublieme snelheid.

Bovendien verbetert de toegevoegde FREE CORE, een holle handgreepconstructie gemaakt van plastic, de handlingprestaties. Dit top badmintonracket is perfect voor aanvallende spelers die kracht en controle willen combineren!

Let op dit racket wordt standaard geleverd zonder bespanning! Selecteer hieronder je gewenste bespanning, aantal kilos en bespanlogo opties.

164.95

Direct leverbaar | Op Di, Wo, Do, Vr, Za voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

**Houd er rekening mee dat als er upgrades zijn geselecteerd, het artikel niet kan worden geretourneerd omdat het product is aangepast. Alle andere consumentenrechten zijn nog steeds van toepassing en retourzendingen worden geaccepteerd als wordt aangenomen dat het originele artikel een fabricagefout heeft**
**Indien de door jouw gekozen bespankracht hoger is dan de maximale bespankracht aangegeven in onze specificaties, vervalt de garantie van je racket.**
Bij pre-stretch spannen we elke snaar op een hogere spanning voordat we hem op de juiste spanning aanspannen. Het idee hierachter is dat we de elasticiteit van de snaar aan de binnenkant verwijderen, wat betekent dat de snaar zijn spanning voor een langere periode vasthoudt.
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Extra informatie

Balans

Voorraad

Flexibiliteit

Gewicht van racket

Maximale bespankracht

Merk

Victor

Huidige bespanning

Gripmaat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Victor Thruster F C Excl hoes Victor Thruster F C Excl hoes
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist

Andere suggesties…